Ingredienser
500 gr. squash
2 fed hvidløg
1 stor porre
1 løg
200 gr. edamamebønner
1 dl grønne linser
2 dl soya fløde
1 dl grøntsagsbouillion
1 spsk revet skal fra øko citron
1/2 dl oregano el. 2 spsk tørret oregano
100 gr. revet tør ost
urtesalt og peber
Opskrift
- Kog de grønne linser møre ca 20 min.
- Varm pande med olie og svits hvidløg, porre, løg let møre
- Tænd ovn på 200 gr
- Tilsæt fløde, bouillion, oregano og reven citronskal
- Rør 2 spsk. citronsaft i væden og kog det op, tilsæt edamame- bønner og squash strimler og hæld det i et ovnfast fad.
- Smag til med salt eller urtesalt og peber.
- Drys revet ( hård ost) ost ovenpå. Bag ved 200 gr. i ca. 20 min. til det er gylden.
Kan også se sådan ud: