Ingredienser
5-6 dl. vand
2 grøntsagsterninger
1-2 gulerødder
1-2 pastinakker
2 stk. pore
3-4 kartofler
1-2 rødbeder
1 stk. løg
1 fed hvidløg
½ chili
1 ds. tomat i tern
1 rød peberfrugt
krydderurter
salt og peber
Topping
Creme fraiche
sprøde bacon/ lufttørret skinketern
Krydderurter
200 g. flødeost f.eks. med soltørrede tomater
Fremgangsmode
- Skræl og skær grøntsagerne i grove stykker
- Kom dem i en suppegryde og hæld vand på samt boulionterning,
salt og peber. - Kog suppen i ca. 30 -40 min.
Blend med stavblender. - Efter suppen er blendet kommes flødeosten i og runder suppen fint af. Vurder tykkelsen og afstem efter din smag ved at supplere med ekstra vand.
- Smag til med krydderier.
Server med creme fraiche, skinke/ bacontern og et grønt drys
Super nærende suppe.
Et godt valg til kødfrie dage ( uden bacontern selvfølgelig)