Ingredienser
100 g fuldkorns boghvede
1 knivspíds salt
3 æg
ca. 2½ dl. mælk
1-2 spsk. olie
lidt olie til stegning
Evt. krydderurter el. spinat
- Spidskålsalat med Rucola
Rød spidskål
Rucola salat
Asparges eller anden fyld evt. radisser
Olivenolie
Citron
salt og peber
- Tunfyld
2 ds tun i vand
2 spsk mayonaise
1 spsk. fraiche
purløg
1 rødløg i tern
salt og peber
citronsaft
FREMGANGSMåDE
Pisk mel, salt, æg og mælk sammen- Rør olien i og evt. krydderurter
- Lad dejen hvile i ca. 30 min.
- Rør dejen igennem. Er den for tyk, kommes der mere mælk i
- Varm en slip let pande op og lav tynde pandekager
- Spidskålssalat
- Spidskål snittes fint, rucola skyldes og hakkes groft.
- Asparges blancheres i få min.
Har man radisser skæres de i skiver - Marinaden blandes og hældes over salaten
- Tun afdryppes for vand og blandes med alle ingredienser, sættes i køleskabet en ½ times tid
- Tunfylden fordeles på pandekagen – salaten og asparges drysses over. Rulles sammen og skæres i de ønskede stykker