Boghvedepandekager med tunfyld

Ingredienser

  • 100 g fuldkorns boghvede

  • 1 knivspíds salt

  • 3 æg

  • ca. 2½ dl. mælk

  • 1-2 spsk. olie

  • lidt olie til stegning

  • Evt. krydderurter el. spinat

  • Spidskålsalat med Rucola
  • Rød spidskål

  • Rucola salat

  • Asparges eller anden fyld evt. radisser

  • Olivenolie

  • Citron

  • salt og peber

  • Tunfyld
  • 2 ds tun i vand

  • 2 spsk mayonaise

  • 1 spsk. fraiche

  • purløg

  • 1 rødløg i tern

  • salt og peber

  • citronsaft

FREMGANGSMåDE


  • Pisk mel, salt, æg og mælk sammen
  • Rør olien i og evt. krydderurter
  • Lad dejen hvile i ca. 30 min.
  • Rør dejen igennem. Er den for tyk, kommes der mere mælk i
  • Varm en slip let pande op og lav tynde pandekager
  • Spidskålssalat
  • Spidskål snittes fint, rucola skyldes og hakkes groft.
  • Asparges blancheres i få min.
    Har man radisser skæres de i skiver
  • Marinaden blandes og hældes over salaten
  • Tun afdryppes for vand og blandes med alle ingredienser, sættes i køleskabet en ½ times tid
  • Tunfylden fordeles på pandekagen – salaten og asparges drysses over. Rulles sammen og skæres i de ønskede stykker

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*