Urtefarseret kalkunbryst

Ingredienser

  • 1 kg kalkunbryst

  • 50 g rucola

  • 50 g porre

  • 1 bundt krydderurter efter eget valg

  • 1 æg

  • 2 tsk. sennep

  • 2 spsk. græskarkerner

  • 1 fed hvidløg

  • 100 g landskinke

Fremgangsmode

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Rør æg og sennep sammen. Kom græskarkerner, rucola, fintsnittet porre samt hvidløg sammen med æggemassen
  • Skær kalkunbrystet så der bliver en stor overflade. Krydr med salt og peber. Kom urtefyldet i og saml brystet igen. Læg landskinken hen over brystet.
  • Lægges i et ildfast fad med lidt vand i bunden af fadet og steges ca. en time. Lad den hvile ca. 10 min. inden det skæres i skiver
  • Brystet kan også skæres i skiver og laves som mindre stykker.
  • Brunes lidt på panden i olivenolie og bages færdig i ovnen med lidt vand i bunden af fadet.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*