Ingredienser
1 kg kalkunbryst
50 g rucola
50 g porre
1 bundt krydderurter efter eget valg
1 æg
2 tsk. sennep
2 spsk. græskarkerner
1 fed hvidløg
100 g landskinke
Fremgangsmode
- Tænd ovnen på 200 grader
- Rør æg og sennep sammen. Kom græskarkerner, rucola, fintsnittet porre samt hvidløg sammen med æggemassen
- Skær kalkunbrystet så der bliver en stor overflade. Krydr med salt og peber. Kom urtefyldet i og saml brystet igen. Læg landskinken hen over brystet.
- Lægges i et ildfast fad med lidt vand i bunden af fadet og steges ca. en time. Lad den hvile ca. 10 min. inden det skæres i skiver
- Brystet kan også skæres i skiver og laves som mindre stykker.
- Brunes lidt på panden i olivenolie og bages færdig i ovnen med lidt vand i bunden af fadet.