Ægge- spinat frokost

Ingredienser

  • 2 æg

  • lille skvis vand

  • salt og peber

  • 2 gode håndfulde frisk spinat

  • evt. lidt mager bacontern

  • lidt olie til stegning

Opskrift

  • Skyld spinaten og lad den dryppe lidt af.
  • Opvarm en pande med lidt olie.
  • Kom spinaten på panden og lad den falde lidt sammen.
  • Har du små magre bacon tern eller andet der kun lige behøver en meget kort opvarmning kommes de på nu.
  • Pisk 2 æg og kom en lille smule vand i , krydr med salt og peber.
  • Kom æggemassen på panden og lad det lige stå og sætte sig inden du rører, derefter vender du det forsigtig til, det er stegt færdig.
  • Suppler gerne med hytteost, grønt, krydderurter og et stykke rugbrød
    så tænker jeg, du kan holde dig mæt en god rum tid igen

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*