Opskriften er til ca. 4-5 pers.
Arbejdstid ca. 30 -45 min. min
Opskrift
- Svits løg i lidt oliven eller rapsolie på en pande, indtil de er lidt gennemsigtig.
Kom karry ved og lad det få lidt varme. - Kom kyllingestykker på panden og steg dem sammen med løg og karry. Krydr med salt og peber
- Snit spidskål og broccoli i mens kødet steger.
- Når kødet er semi stegt, kommes kålen på.
Vend det hyppigt. Smag til med salt og peber
Steges færdig så kylling er gennemstegt og grøntsagerne er dejlig sprøde. - Honning-saltmandler
Har du lyst til lidt knas ovenpå, så er disse mandler lækre. - Varm panden op og kom mandler på Andre nødder kan også fint bruges.
- Hold godt øje med dem, så de får lidt farve.
- Kom lidt flydende honning på og skru lidt ned, drys flagesalt på
og lad det lige få lidt varme. - Kom det på bagepapir til afkøling.
Til sidst kan de hakkes groft og drysses på retten inden servering.