Ingredienser
6 dl koldt vand
50 gr. gær
3 spsk. HUSK – den gule-
3 tsk. salt
0,4 dl. mild olie
1 tsk. honning
2 dl. glutenfri havregryn
1 dl. glutenfri havremel
1 dl. boghvedemel
2 dl. fuldkornsrismel
U-bagte boller skåret ud med drys
Opskrift
- Vand og gær kommes i røre skålen.
- Alle tørre ingredienser kommes i samt olie.
- Dejen røres nu i 10 min. ved lav til mellem hastighed.
Har du ikke røremaskine kan du sagtens bruge håndkraft. - Tag skålen med dejen og kom en pose omkring skålen.
- Sæt det hele i køleskabet natten over ca. 12 timer.
- Hæld dejen ud på et “glutenfri “meldrysset bord.
Og tænd ovnen til 240 grader. - Drys din dej med enten kerner eller Glutenfrie havregryn.
- Skær dejen ud i passende stykker og læg dem på en bageplade.
- Bag bollerne i ca. 10-12 min.
Dejlig svampede boller der holder sig i dagevis uden at blive kedelig.