Butternut squash med Ramsløgolie

Ingredienser

  • 1 Butternutsquash

  • 1 håndfuld ramsløg

  • 1/2 revet øko citron

  • ca. 1 dl. olivenolie

  • Lidt sesamfrø

  • salt og peber

Opskrift

  • Tænd ovnen på 200 grader, og læg bagepapir på en bageplade.
  • Skær Butternutsquashen over i 2 halve, og fjern kærnehus.
  • Skær den ud i skiver, og læg den på bagepladen.
  • Lav ramsløgsolie: hak ramsløg fint og kom det i en skål.
  • Kom olie, revet citronskal og salt og peber i.
  • Pensel med ramsløg olien.
  • Drys et fint lag sesamfrø med let hånd hen over squashen.
  • Bages i 20 -30 min.
  • Når de er kommet ud af ovnen, kan de gerne få lidt ekstra flagesalt og friskkværnet peber- Velbekomme!!
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*