Ingredienser
500 gr. God smør
2 Håndfulde ramsløgsblade
2 Håndfulde persille
Salt og peber
Evt. øko citronskal
Opskrift
- Lad smørret stå på køkkenbordet, så det er dejlig blødt.
- Hak persille og ramsløg fint.
- Kom smør i en skål og tilsæt persille og ramsløg, salt og peber og evt. citronskal. Bland det hele sammen evt. med en håndmixer.
- Kom et lag husholdningsfilm på køkkenbordet og fordel ca. halvdelen midtpå filmen på den lange led. Fordel så det er en lang stribe.
- Fold filmen rundt om smørret og rul det til en pølse. Snør enderne til og læg dem under “pølsen”
Gentag med resten af smørrret. - Kan opbevares i et par uger i køleskabet eller fryses ned til den dejligste bøf og grillmiddagen om sommeren. Helt fantastisk!
Brug dine krydderurter som lækkert tilbehør, der bare gør din middag lidt mere lækker. Og har man gjort arbejdet, har man til mange dejlige smagfulde middage og du tilføjer yderligere vitalitet til din mad.