Hurtig proteinrig frokost med rester

Ingredienser

  • 2 æg

  • salt, peber

  • list vand

  • 2 håndfulde frisk spinat

  • Rester af grønt fra aftensmaden (grillgrønt)

  • Rester fra aftensmaden (flanksteak)

  • Ekstra topping, agurk, peberfrugt og tomat

  • Olie til stegning

Opskrift

  • Kom olie på panden.
  • Kom spinatblade og svits dem kort.
  • Kom dine grøntrester sammen med spinaten og fortsæt stegning.
  • Kom kødet på ligeså og lad det lige få lidt temperatur inden æggene kommes ved.
  • Slå 2 æg ud i en skål og pisk . Tilsæt vand, salt og peber.
  • Kom æggemassen på panden og lad det lige stå og sætte sig inden du rører i det. Løft forsigtigt i kanterne og vend når du ser det har sat sig.
  • Steges i max. 4- 5 min. og så er det klar til frokosten. Velbekomme !

Sådan kan du hurtig lave en lækker, nærende , proteinrig frokost, og har brugt rester oveni. REN WIN WIN

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*