Omelet med grønt

Ingredienser

  • 2 stk. æg

  • 1/2 dl. vand eller mælk

  • salt og peber

  • olie til stegning

  • 1 håndfuld friske spinatblade

  • Evt. 2 skiver hamburgerryg , kalkun eller kyllingepålæg

  • 100 – 150 gr. Grønt efter eget valg
    Her er der broccoli asparges, cherrytomat, snackpeber

Opskrift

  • Sæt en pande på bluset og varm op med lidt olie på.
    Kom spinaten på panden og svits det let inden æggemassen kommes på.
  • Slå 2 æg ud i en skål og pisk med en gaffel, kom lidt vand eller mælk ved, samt salt og peber.
  • Hæld æggemassen på den varme pande og lad den stå for at blive lidt brun på undersiden. Ønsker du lidt pålæg på i tern så drysses det på her inden du vender omeletten.
  • For at få en hel omelet kan du bruge en tallerken, som du lægger på panden. Vend det hele( over vasksen) så pandens bund vender opad.
    Og du har den brune side af omeletten opad på din tallerken.
  • Skub forsigtigt omeletten tilbage på panden og steg den færdig.
  • Serveres med diverse grønt. Vælger du broccoliasparges hæld kogende vand over dem og lad dem stå i 5 min. Virkelig lækre.

Proteinrig morgenmad med lækre grøntsager. Powerfull start på dagen som giver god energi i nogle timer op af dagen.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*