Ingredienser
1 løg
1-2 fed hvidløg
250 gram svampe – portobello, champignon m.m.
1 squash
2-3 håndfulde grønne bønner
1 dåse kidneybønner
olie til stegning – oliven eller raps
evt. krydderurter som timian, rosmarin eller persille
Opskrift
- Opvarm en pande med olie på.
- Skær løg, hvidløg i tern og svits let.
- Skær squash, svampe i passende stykker og svits med.
- Kom grønne bønner og evt. kidney bønner på samt krydderurter.
- Krydre med salt og peber, evt. lidt citronskal Øko
- Denne ret kan laves på et utal af måder, rodfrugter, kål, peberfrugter kun fantasien sætter grænse.
Og så er det en lynhurtig måde at få dejlig velsmagende grønt på.
Kan også fint spises dagen derpå.
Superhurtig, Superlækker, Supernærende – Win Win Win