Hasselbagte Rodfrugter m.m.

Ingredienser

  • Pastinakker

  • Rødbeder

  • Butternut squash

Opskrift

  • Skræl rodfrugterne og skær dem på den lange led midt over.
  • Læg den flade side ned af, og skær riller i rodfrugten, dog ikke hele vejen igennem. Del evt. dem i passende stykker.
  • Læg dem i et ovnfast fad .
  • Så er det hvad du vil krydre dem med.
  • Pastinakker: Kom olie og drys salt på. Timian passer godt til pastinak , men estragon er også lækker.
    bages i ovnen ved 200 gr. i 30 min.
  • Rødbeder – tag en frysepose og kom rødbederne deri, tilfør olie og balsamico eddike samt salt og peber. Timian er også altid godt.
    Bag dem på bagepapir i ca. 45 – 60 min. ved 200 gr.
    Top evt. med ristede nødder.
  • Butternut squash: skræl squashen og halver. Tag kerner ud og vend den flade side ned af. Skær riller i som hasselbagte kartofler.
    Pensel krydderurteolie ( olivenolie, krydderurter som persille, eller ramsløg, salt og peber evt. lidt citron) på.
    Bages i ca. 20 – 30 min ved 200 grader.

Rodfrugter m.m. i nye klæder.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*