Bagte Jordskokker med persilleolie, citronskal og parmesan

Ingredienser

  • 500 g. jordskokker

  • 1 håndfuld persille

  • 1/2 dl. olivenolie

  • Reven citronskal fra en 1/2 øko citron

  • Lidt revet parmesan

  • Lille håndfuld græskarkerner

  • Salt og peber

Opskrift

  • Tænd ovnen på 200 grader
    Rens og vask jordskokker for jord og urenheder.
  • Skær den i grove stykker.
  • Kom dem i en skål sammen med olivenolie, hakket persille, salt og peber. Bland det godt sammen.
  • Tag et ovnfast fad og beklæd med bagepapir, kom jordskokkerne på.
  • Riv citronskal og parmesanost på.
  • Drys græskarkerner hen over ( andre kerner kan også bruges)
  • Bag dem i 20 – 30 min.

Jordskokker har en dejlig nøddeagtig smag. Smager skønt både rå i salat som bagte. De styrker blodomløbet og sænker blodtryk.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*