Ingredienser
2 håndfulde kogte kikærter
1 løg
2 fed hvidløg
250 gram svampe ( portobello, champignon, østershatte)
Lille håndfuld krydderurter som ramsløg, timian, rosmarin eller lign.
Krydderier efter smag til kikærterne, røget paprika, chili, peber, salt, spidskommen eller hvad du kan li at krydre kikærterne med.
Opskrift
- Kog kikærterne efter anvisningen.
- Tag en pande og kom olie på. Svits løg, hvidløg let.
- Rens svampe og skær dem i grove stykker. Kom dem på panden også.
- krydre med salt og peber samt krydderurter. ( ramsløg, persille, timian eller hvad du lige har.
- Tag det af panden og kom kikærterne på panden. Rist dem i resterne af svampene og kom krydderier på.
Det er vigtigt at de både bliver lidt sprøde og for en dejlig smag.
Kom svampene tilbage i panden og svits det hele kort sammen. - Kan bruges som tilbehør eller som topping på en gryderet.
Her til en gang Bøf Stroganoff med mos.
En lækker måde at bruge kikærter på, masser af smag og mætte super godt.
Perfekt til kødfrie dage !!