Til 4 pers.
Ingredienser
400 g. Kyllingefilet/ evt. inderfilet
1 dl. cashewnødder
1 øko citron både fintrevet skræl og saft
1 fed hviløg
5-10 g. frisk ingefær finthakket eller revet
1 knivspids vaniljepulver (ikke sukker)
Hav eller stensalt
Friskkværnet sort peber
200 g. frisk spinat
3 stk. forårsløg
Olie til stegning
200 gr. kogte kikærter
Krydderurter, og godt med krydderier som chili, paprika, timian salt og peber m.m.
Opskrift
- Krydder kikærter:
Varm panden op og kom lidt olie på.
Svits kikærterne 5 min. så de bliver lidt sprøde uden at blive tørre.
Kom krydderier og krydderurter på.
Læg dem til side indtil retten skal serveres. - Marinade til kylling:
Skær kyllingen i passende stykker.
Kom dem i en skål og tilsæt citronsaft og skal, hvidløg, cashewnødder, fish sauce, vaniljepulver salt og peber samt friskrevet ingefær.
Må den godt være lidt stærk vælg 10 gram ellers brug 5 gram.
Marineres i ca. 10 min. - Opvarm panden og kom lidt olie på.
- Steg kylling ved høj varme i ca. 10 min.
Kom den skyllede spinat på og vend rundt ind til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber. - Kom kikærterne ovenpå til sidst.
Samt snittet forårsløg.
Som tilbehør kan du f.eks. servere Quinoa som også er en god proteinkilde og indeholder også gode fedtsyrer.
På den måde minimer du stivelse fra pasta, ris eller kartofler.
Lynhurtig ret som er rig på både protein og de gode fedtstoffer .