Grill- Olie

Ingredienser

  • 1 dl. olivenolie

  • 1 øko citron i skiver

  • 1 chili i skiver eller flækket

  • 1 spsk . salt

  • 1 spsk. hakket rosmarin

Opskrift

  • Vælg en beholder hvor din Grill olie skal være i.
  • Kom alle ingredienser i beholderen og fyld op med olie så alt er dækket.
  • Olien kan med fordel komme i køleskabet for at sikre god holdbarhed. Dog husk at olivenolie størkner i køleskabs temperatur. Tag olien ud når du går i gang med at lave mad, så vil den hurtig blive flydende igen. Olien er klar efter 2 døgn.
  • Husk når du bruger af olien så hæld lidt af olien over i en skål og brug derfra penslen til at smøre dine grøntsager eller kød .
    Så der ikke kommer urenheder og bakterier fra kød eller andet i olien.
  • Du kan spæde op med olie når der bliver brugt af olien, rør godt rundt og tilføj lidt salt .

Super lækker olie til at marinere dine grøntsager til grillen.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*