<br>Ingredienser
500 gr. friske rabarber
6-7 spsk. kokossukker
2 dl. kokosmel
2 dl. mandler
2 dl. havregryn
100 gr. smør
2 tsk. vaniljesukke
2 spsk. honning
Opskrift
- Vask og rens rabarberne, skæres i tynde skiver.
- Rabarberne drysses med kokossukker og trækker mens resten gøres klar.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Smør tærtefadet.
- Hak mandlerne groft.
- smør, kokosmel, mandler, honning, vaniljesukker og havregryn blandes godt sammen i en skål og smuldres i hænderne.
- Hæld rabarberne op i tærtefadet og fordel jævnt.
- Fordel smuldredejen jævnt over rabarberne.
- Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 20 min., så den for en fin gylden og sprød top.
- Kan serveres med en god vanilje skyr.
Velbekomme!
Rabarber og kokos er et super match. Super nem kage/dessert som kan nydes med god samvittighed. Fibre fra mandler og havregryn giver en dejlig sprødhed.