Ingredienser
Olie- raps eller oliven til stegning
1 -2 løg
1-2 fed hvidløg
1-2 håndfulde bønner efter eget valg
1 squash
1oo gr. Belugalinser,
til kogning karry og soya1 håndfuld Estragon eller anden krydderurt
Salt og peber
Opskrift
- Kog Belugalinser – Sæt gryde over med vand, skyl gerne linserne før kogning, tilsæt 2 spsk. Soya i vandet samt 1 tsk. karry .
Koges i ca. 15-20 min. På den måde for du meget mere smag i dine linser. - Opvarm pande med olie, kom løg og hvidløg på og rist dem let.
- Hæld de valgte bønner ved som evt. skal skæres i mindre stykker.
Rør rundt med jævne mellemrum. - Skær squash i passende stykker og kom dem på panden også. Det hele vendes sammen og smages til med salt og peber.
- Kom til sidst dine krydderurter på f.eks. Estragon. eller hvad du godt kan li´.
- Retten kan serveres til alt slags kød eller spises som vegetarret.
Denne ret kan fint spises kold til en salat eller som din frokost. Proteinerne i linserne giver en god mæthed. Velbekomme