Ingredienser
1 kg Squash
salt
1 liter lager eddike
1 kilo sukker
hvidløg, chili og evt. dildskærme
Opskrift
- Skær Squash ud i store stykker og salt dem i ca. 30 min.
- Varm eddike og sukker op i en gryde, kom chili og hvidløg i samt dildskærme, når sukkeret er opløst.
- Afkøl lagen.
- Dup squashene af med køkkenrulle og grill dem på begge sider, så de for lidt farve. kan også grilles i oven ved høj varme i få min.
- Afkøl squashene og skær dem i mundrette stykker.
- Kom dem i rengjorte og skolede sylteglas og pres let på dem.
- Kom syltelagen kold på og luk beholderen omhyggeligt.
Skal de stå i lang tid uden for køl er Atamon nok at anbefale.
Vil du helst være fri for tilsætningsstoffer, så kom dem i køleskabet.
Det er altid rart at undvære tilsætningsstoffer, dog er det også SÅ ærgeligt at kassere store mængder sylt.