Ingredienser
400 g. kylling
1/2 broccoli
1 Pak Choi
1/2 bundt forårsløg
1-2 håndfulde cherrytomater
1/2 pakke nudler – gerne fulkorn
Marinade: saft af 1 lime, 2 spsk. olie (sesam, raps el. olivenolie) 1-2 fed hvidløg, 1 spsk. revet ingefær, 1 spsk. soya eller Teriyaki sauce. salt og peber
Opskrift
- Skær kylling i mundrette stykker og krydre dem med salt og peber.
- Skær grøntsagerne i passende stykker og saml dem i et fad.
- Opblød nudler i vand og giv dem et hurtig opkog i letsaltet vand.
Si vandet fra og hav det klar til at komme i din wok ret lige til sidst. - Opvarm Wokken med olie imens du laver marinaden.
- Kom alle ingredienser til marinaden i en lille skål og rør rundt, du kan variere den med hvor meget hvidløg, ingefær og soya du godt kan li`. Husk soya er en salt udgave, så smag på din wok ret før du giver den ekstra salt og peber.
Lige inden servering kan du komme Teriyaki sauce på - Når panden er varm kommes kylling i og brunes let, kom grøntsagerne på og vend det hele jævnlig. Kom marinaden ved og fortsæt omrøring. Afslut med at tilføje nudler og smag til med salt og peber.
Kom lidt Teriyaki sauce på til sidst.
I denne ret har du det hele i en enhed. Super hurtig og med masser af gode grøntsager og smagen af østen. Velbekomme.