Varmrøget laks med grønne bønner, bolchebeder og dilddressing

Ingredienser

  • 300 g. varmrøget laks

  • 3-4 bolchebeder, lidt olivenolie, flydende honning, salt og peber

  • 400 g. grønne bønner, 2 æbler, 50 g. hasselnødder

  • Dilddressing:
    2 dl. creme fraiche 9%, saft af en 1/2 citron, 1 tsk. sennep, 1-2 spsk. friskhakket dild, salt og peber

Opskrift

  • Bagte bolchebeder:
    Tænd ovnen på 200 grader.
    Skræl bolchebederne og skær dem ud i både.
    Leg dem på en bageplade med bagepapir, hæld olivenolie, salt og peber samt lidt flydende honning på.
    Bages i ca. 20 min. Afkøles inden det blandes med laksen.
  • Bønner
    Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. og afkøl dem i koldt vand.
    Skyld æblerne og skær dem i tynde både. Anret bønner, æbler og bolche bederne på et fad. Hak hasselnødderne groft og drys over salaten.
    Pluk laksen og fordel stykkerne på salaten.
  • Dressing:
    Kom fraiche i en skål sammen med de andre ingredienser. Smag til og anret med små portioner på salaten, server evt. resten af dressingen i er skål ved siden af.
    Pynt det hele med dildkviste.
    Velbekomme !
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*