Ingredienser
300 g. varmrøget laks
3-4 bolchebeder, lidt olivenolie, flydende honning, salt og peber
400 g. grønne bønner, 2 æbler, 50 g. hasselnødder
Dilddressing:
2 dl. creme fraiche 9%, saft af en 1/2 citron, 1 tsk. sennep, 1-2 spsk. friskhakket dild, salt og peber
Opskrift
- Bagte bolchebeder:
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl bolchebederne og skær dem ud i både.
Leg dem på en bageplade med bagepapir, hæld olivenolie, salt og peber samt lidt flydende honning på.
Bages i ca. 20 min. Afkøles inden det blandes med laksen. - Bønner
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. og afkøl dem i koldt vand.
Skyld æblerne og skær dem i tynde både. Anret bønner, æbler og bolche bederne på et fad. Hak hasselnødderne groft og drys over salaten.
Pluk laksen og fordel stykkerne på salaten. - Dressing:
Kom fraiche i en skål sammen med de andre ingredienser. Smag til og anret med små portioner på salaten, server evt. resten af dressingen i er skål ved siden af.
Pynt det hele med dildkviste.
Velbekomme !