Chokolade-Nøddebrud

Ingredienser

  • ca. 150 gr. mørk chokolade
    Måske du har en rest fra en tidligere tilberedning, så er det helt perfekt at bruge her.

  • 50 gr. cruchy peanutbutter

  • 50 gr. dadler

  • 100 gr. bl. nødder f.eks. valnød, pistacier, mandler, pekan eller cashew nødder

Opskrift

  • Smelt chokoladen over vandbad.
  • Kom Peanut butter i chokoladen og bland godt sammen.
  • Hak nødder groft og kom dem i chokolade blandingen. Gem lidt til pynt.
  • Hak dadler og kom dem i også, har du andre tørrede frugter du synes skal i er der kun fantasien der sætter grænser 🙂
  • Kom bagepapir eller film i en beholder og hæld massen heri, kom godt ud i kanterne. Drys med lidt blandede nødder.
  • Stilles i køleskabet så det er fint størknet.
    Skær stykkerne ud som du lige synes looket skal være, rustik, pænt eller ….du kan sætte dit helt eget præg her.

Sund “snikkers” chokoladeguf med lutter gode sager, hvor du kan lave din helt egen “Special edition” med egne favorit fyld. Og… du kan få brugt din overskydende rest chokolade 😉 og skabe himmelriske mundfulde.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*