Efterårsbær med nøddecrumble

Ingredienser

  • 300 g. frosne bær som f.eks.
    hindbær, brombær, jordbær eller hvad man ellers har i fryseren

  • 50 g. rørsukker

  • 2 tsk. vaniljesukker

  • Evt. fraiche som tilbehør

Topping

  • 50 g. mandler

  • 50 g. hasselnødder

  • 50 g. havregryn

  • 50 g. smør

  • 2.3 tsk. rørsukker

FremgangsmÅde

  • Tænd ovnen på 200 g.
  • Bland bær med sukker og vaniljesukker.
    Hæld det i forme

Topping

  • Blend mandler til mandelmel, hak hasselnødderne og bland det med mandelmel.
  • Tilsæt havregryn, sukker og smuldre det fint med smør.
  • Kom det ovenpå bærene,
    bages i ca. 30-35 min.
  • Afkøles lidt inden servering.
    Smager skønt med fraiche eller en god skyr med lidt vanilje i.

Mørke bær er smækfyldt med antioxidanter som styrker immunforsvaret

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*