Ingredienser
1 kg. hakket grisekød
1 æg
1 hakket løg
1 kop havregryn
1 squash
100 gram feta
En håndfuld hakket ramsløg
1-2 dl. mælk
salt, peber og paprika
Opskrift
- Kom det hakkede kød i en skål evt. røre skål som du kan køre på røremaskinen.
- Kom salt i og kør i nogle minutter.
- Kom æg , mælk, havregryn samt krydderierne i og kør i 5 min.
- Riv squashen groft . Løget kan også rives eller hakkes i tern.
Kom begge dele i farsen. - Smuldre feta i farsen
- Hak ramsløg og kom det også i farsen. Kør farsen så det hele er godt fordelt.
Lad den færdigrørte fars stå i ca. en halv times tid, så den sætter sig og trækker smag. Tænd ovnen på ca. 200 grader - Steg frikadellerne på panden i olivenolie så de er pæne brune.
Læg over på ildfast fad og bag dem færdige i ovnen i ca. 30 min.
Kom squash og krydderurter i dine frikadeller. Det giver mere smag og flere vitaminer. Feta er også en dejlig smagsgiver som varmt kan anbefales.