Græske Frikadeller med squash, feta og ramsløg

Ingredienser

  • 1 kg. hakket grisekød

  • 1 æg

  • 1 hakket løg

  • 1 kop havregryn

  • 1 squash

  • 100 gram feta

  • En håndfuld hakket ramsløg

  • 1-2 dl. mælk

  • salt, peber og paprika

Opskrift

  • Kom det hakkede kød i en skål evt. røre skål som du kan køre på røremaskinen.
  • Kom salt i og kør i nogle minutter.
  • Kom æg , mælk, havregryn samt krydderierne i og kør i 5 min.
  • Riv squashen groft . Løget kan også rives eller hakkes i tern.
    Kom begge dele i farsen.
  • Smuldre feta i farsen
  • Hak ramsløg og kom det også i farsen. Kør farsen så det hele er godt fordelt.
    Lad den færdigrørte fars stå i ca. en halv times tid, så den sætter sig og trækker smag. Tænd ovnen på ca. 200 grader
  • Steg frikadellerne på panden i olivenolie så de er pæne brune.
    Læg over på ildfast fad og bag dem færdige i ovnen i ca. 30 min.

Kom squash og krydderurter i dine frikadeller. Det giver mere smag og flere vitaminer. Feta er også en dejlig smagsgiver som varmt kan anbefales.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*