Glutenfri Knækbrød

Ingredienser

  • 1 dl. sesamfrø

  • 1 dl. hørfrø

  • 1 dl. chiafrø

  • 1 dl. solsikkekerner

  • 1 dl. majsgryn/ polenta

  • 1 dl. boghvedemel

  • 1 tsk. bagepulver

  • 1 tsk. salt

  • 1/2 dl. mild olie

  • 2,5 dl. kogende vand

Opskrift

  • Kom alle tørre ingredienser i en skål.
  • Hæld olie og kogende vand på og rør det ud, så alt bliver vådt.
  • Kom det på en bageplade med bagepapir og rul det tyndt ud.
    Evt. med et stykke bagepapir ovenpå og rul så med en kagerulle tyndt og jævnt ud.
  • Skær ud i passende stykker evt. med en pizzaskærer
  • Bages ved 200 grader i 20 min.
  • Opbevares i lufttæt beholder efter de er blevet helt kolde.

Kerner indeholder så mange gode fedtsyrer som vores krop har brug for.

Og majsgryn er en super erstatning for havregryn eller lign.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*