Ingredienser
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. chiafrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. majsgryn/ polenta
1 dl. boghvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1/2 dl. mild olie
2,5 dl. kogende vand
Opskrift
- Kom alle tørre ingredienser i en skål.
- Hæld olie og kogende vand på og rør det ud, så alt bliver vådt.
- Kom det på en bageplade med bagepapir og rul det tyndt ud.
Evt. med et stykke bagepapir ovenpå og rul så med en kagerulle tyndt og jævnt ud. - Skær ud i passende stykker evt. med en pizzaskærer
- Bages ved 200 grader i 20 min.
- Opbevares i lufttæt beholder efter de er blevet helt kolde.
Kerner indeholder så mange gode fedtsyrer som vores krop har brug for.
Og majsgryn er en super erstatning for havregryn eller lign.