Ingredienser
1 dl. olivenolie
1 øko citron i skiver
1 chili i skiver eller flækket
1 spsk . salt
1 spsk. hakket rosmarin
Opskrift
- Vælg en beholder hvor din Grill olie skal være i.
- Kom alle ingredienser i beholderen og fyld op med olie så alt er dækket.
- Olien kan med fordel komme i køleskabet for at sikre god holdbarhed. Dog husk at olivenolie størkner i køleskabs temperatur. Tag olien ud når du går i gang med at lave mad, så vil den hurtig blive flydende igen. Olien er klar efter 2 døgn.
- Husk når du bruger af olien så hæld lidt af olien over i en skål og brug derfra penslen til at smøre dine grøntsager eller kød .
Så der ikke kommer urenheder og bakterier fra kød eller andet i olien. - Du kan spæde op med olie når der bliver brugt af olien, rør godt rundt og tilføj lidt salt .
Super lækker olie til at marinere dine grøntsager til grillen.