Grillede- Syltede Squash

Ingredienser

  • 1 kg Squash

  • salt

  • 1 liter lager eddike

  • 1 kilo sukker

  • hvidløg, chili og evt. dildskærme

Opskrift

  • Skær Squash ud i store stykker og salt dem i ca. 30 min.
  • Varm eddike og sukker op i en gryde, kom chili og hvidløg i samt dildskærme, når sukkeret er opløst.
  • Afkøl lagen.
  • Dup squashene af med køkkenrulle og grill dem på begge sider, så de for lidt farve. kan også grilles i oven ved høj varme i få min.
  • Afkøl squashene og skær dem i mundrette stykker.
  • Kom dem i rengjorte og skolede sylteglas og pres let på dem.
  • Kom syltelagen kold på og luk beholderen omhyggeligt.
    Skal de stå i lang tid uden for køl er Atamon nok at anbefale.
    Vil du helst være fri for tilsætningsstoffer, så kom dem i køleskabet.

    Det er altid rart at undvære tilsætningsstoffer, dog er det også SÅ ærgeligt at kassere store mængder sylt.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*