Humus med Edamammebønner

Ingredienser

  • ca. 200 g. kogte kikærter

  • ca. 200 gr. Edamamebønner fra frost ( optøet)

  • 1 dl. oliven eller rapsolie

  • 1 spsk. eddike ( æble, hvidvin)

  • 1 dl. vand

  • 2 spsk. Thahin (sesampasta)

  • 1 tsk. Spidskommen

  • 2 hvidløgsfed

  • 1 håndfuld krydderurter – Persille, Mynte eller hvad du kan li´

  • Saft og skal af en 1/2 øko citron.

  • Salt og peber

Opskrift

  • Brug en blender eller foodprocessor
    Kom alle ingredienser i og kør ind til massen er godt blendet.
  • Smages til med salt, peber evt. lidt mere citron, hvidløg og krydderurter. evt. væske.
  • Humus er meget alsidig, du kan lave den som du kan li´ den.
    Thahin og spidskommen er dog to vigtige smagsgivere, hvis den originale smag gerne skal kunne smages.
  • God fornøjelse

Humus er lækker til Tapas, sandwich spread , og som tilbehør til frokosten.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*