Ingredienser
2 æg
salt, peber
list vand
2 håndfulde frisk spinat
Rester af grønt fra aftensmaden (grillgrønt)
Rester fra aftensmaden (flanksteak)
Ekstra topping, agurk, peberfrugt og tomat
Olie til stegning
Opskrift
- Kom olie på panden.
- Kom spinatblade og svits dem kort.
- Kom dine grøntrester sammen med spinaten og fortsæt stegning.
- Kom kødet på ligeså og lad det lige få lidt temperatur inden æggene kommes ved.
- Slå 2 æg ud i en skål og pisk . Tilsæt vand, salt og peber.
- Kom æggemassen på panden og lad det lige stå og sætte sig inden du rører i det. Løft forsigtigt i kanterne og vend når du ser det har sat sig.
- Steges i max. 4- 5 min. og så er det klar til frokosten. Velbekomme !
Sådan kan du hurtig lave en lækker, nærende , proteinrig frokost, og har brugt rester oveni. REN WIN WIN