Ingredienser
1/2 Broccoli
3 håndfulde hakket grønkål – frisk
1/2 rødløg
1 håndfuld rugbrød croutonger
Cæsar dressing:
1 æggeblomme, 1/2 tsk. sennep, 1/4 dl. eddike, 1 1/2 dl. smagsneutral olie , 1/2 fed hvidløg, 1 tsk. Worcestersauce, 1 spsk. fint og frisk- revet parmesan, salt og peber
Opskrift
- Skær Broccoli i små buketter, kog vand og hæld det over broccolien. Lad det stå i ca. 10 min. inden det kommes i et sigte og afkøles i koldt vand derefter.
- Kom hakket grønkål i din salatskål og kom broccolien ved. Drys en smule salt ved og kram kålen let.
- Snit rødløg i tynde både. Har du syltede rødløg kan du også fint bruge dem over salaten til sidst.
- Dressingen: Kom æggeblommen, eddike og sennep i en smal beholder, så din stavblender lige kan være der. Har du ikke en stavblender kan du også bruge en elpisker. Kør det sammen lige et øjeblik. Kom olie i lidt efter lidt så du for en dejlig mayo. Kom til sidst worcestersauce, friskrevet parmesan, hakket hvidløg salt og peber i og kør det hele i få min.
- Kom dressingen på salaten og bland det godt. Må gerne trække en halv times tid. Kom til sidst høvlet parmesan på salaten samt rugbrødscroutonger og rødløg el. syltet rødløg.
Super dejlig klassiker i nyt look, specielt dressingen kan man godt blive noget pjattet med.