Kogt æg, hytteost og grønt

Ingredienser

  • 1 sk. rugbrød – ristet

  • 1 kogt æg

  • 2 spsk. hytteost

  • 1/2 avocado

  • 100 – 150 gram Snackgrønt
    Snackpeber, agurk, tomat

  • Det grønne drys som persille eller karse

Opskrift

  • Kog ægget ( eller kogt og klar i køleskabet)
  • Rist evt. rugbrødet og kom hytteost ovenpå, drys med salt og peber.
  • Halver avocado og kom citron, salt og peber på.
  • Vælg dit snakgrønt og kom på tallerken.
    Drys grene med enten persille eller karse.
  • Synes man det tager for lang tid om morgenen, så gør klar om aftenen.

En super start på dagen med dejlig grønt til. Vælger du grønt om morgenen har du allerede spist ca. en 1/4 del af dit samlede indtag af grønt. Fedt!!!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*