Kulmulefilet med sprødt låg

Ingredienser

  • 600-700 g. Kulmulefilet eller anden fisk

  • 2 sk. toastbrød gerne fuldkorn

  • ½ bdt. dild

  • ½ rødløg finthakket

  • salt og peber

  • revet citronskal af en halv øko citron

  • 5 spsk. olivenolie

FremgangsmÅde

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Kom fisken i et fad beklædt med bagepapir.
    Krydrer med citron, salt og peber
  • Låg
    Skær brødet i små stykker og kom det i en skål. Hak dild fint og bland det sammen med resten af ingredienserne.
  • Mos det godt sammen og lad det stå og samle sig i 10 min.
    Kom det derefter på fisken.
    Bages i ca. 30 min.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*