Kylling-Kål -Karry

Opskriften er til ca. 4-5 pers.

Arbejdstid ca. 30 -45 min. min

Ingredienser

  • 650 g kyllingefilet,

  • 1 løg

  • 1/2 spidskål

  • 1 broccoli

  • karry, salt og peber

Opskrift

  • Svits løg i lidt oliven eller rapsolie på en pande, indtil de er lidt gennemsigtig.
    Kom karry ved og lad det få lidt varme.
  • Kom kyllingestykker på panden og steg dem sammen med løg og karry. Krydr med salt og peber
  • Snit spidskål og broccoli i mens kødet steger.
  • Når kødet er semi stegt, kommes kålen på.
    Vend det hyppigt. Smag til med salt og peber
    Steges færdig så kylling er gennemstegt og grøntsagerne er dejlig sprøde.
  • Honning-saltmandler
    Har du lyst til lidt knas ovenpå, så er disse mandler lækre.
  • Varm panden op og kom mandler på Andre nødder kan også fint bruges.
  • Hold godt øje med dem, så de får lidt farve.
  • Kom lidt flydende honning på og skru lidt ned, drys flagesalt på
    og lad det lige få lidt varme.
  • Kom det på bagepapir til afkøling.
    Til sidst kan de hakkes groft og drysses på retten inden servering.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*