Kyllinge frø snapper

Ingredienser

  • Dej

  • 0,5 l koldt vand

  • 10 g. gær

  • 60 g rugmel

  • 200 g durummel

  • 100 g fuldkornshvedemel

  • 300 g hvedemel

  • 10 g salt

  • Fyld
  • 1 dåse hakket eller flåede tomater eller pizza sovs

  • salt, peber, oregano

  • kogt kylling eller skinkestrimler

  • friskrevet parmesan eller anden revet ost

FremgangsmÅde

  • Koldhævet Dej
  • Kom vand, gær og alt melet i rørskålen
    Brug gerne en røremaskine
  • Kør i starten langsom og sæt hastigheden op efter 3-4 min.
  • De sidste 5-6 min. køres på høj hastighed
    og saltet tilsættes de sidste 2 min.
    Dejen skal gerne slippe skålen og dejen skal være elastisk.
    Lav gerne glutentesten .
  • Dejen sættes i køleskabet i 18-24 timer

2.dag

  • Kom de hakkede tomater i en gryde samt salt, peber og oregano. Giv det et kort opkog. Afkøles derefter
  • Dejen lægges på et meldrysset bord og trykkes let til en firkant med en cm. højde. På dejen lægges den afkølede tomatsovs, kyllingestrimler, revet parmesan og oregano drysses på
  • Den firkantede dej skæres ud i strimler på 1 cm. tykkelse.
    Tag fat i begge ender af dejen og drej i modsatte retning, så der opstår en spiral.
  • Frø-snapperne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og efterhæver ½-1 time. Bages ved 220 grader i ca. 12- 15 min.
  • OBS . i stedet for tomatsauce kan pesto også fint bruges.
    Frys nogle stykker ned, og hiv dem op af fryseren til madpakken.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*