Lun Kartoffelsalat med krydderurter

Ingredienser

  • 1 kg. små kartofler med skind

  • Lidt olie

  • Timian

  • Dressing: 1 spsk. sennep, 2 spsk. eddike , 1-2 dl. olie, Herp de Provance krydderier, salt, peber og frisk persille

Opskrift

  • Tænd ovnen til 200 grader, kom bagepapir på en bageplade.
  • Vask kartoflerne, skæres med fordel over og kom dem på bagepladen hæld lidt olie over samt salt og timian, bages til de er møre ca. 30 min.
  • Lav dressingen: kom sennep og eddike sammen og rør til ens masse. Kom olie ved lidt efter lidt, røres pænt jævnt.
  • Kom krydderierne samt hakket persille ved og smag til.
  • Når kartoflerne er færdige tages de ud af ovnen og hældes i en skål, kom dressingen over de lidt afkølede kartofler og server den lun.

Det giver kartoffelsalaten en ekstra dimension at den er sprød og lun.

!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*