Ingredienser
1 kg. små kartofler med skind
Lidt olie
Timian
Dressing: 1 spsk. sennep, 2 spsk. eddike , 1-2 dl. olie, Herp de Provance krydderier, salt, peber og frisk persille
Opskrift
- Tænd ovnen til 200 grader, kom bagepapir på en bageplade.
- Vask kartoflerne, skæres med fordel over og kom dem på bagepladen hæld lidt olie over samt salt og timian, bages til de er møre ca. 30 min.
- Lav dressingen: kom sennep og eddike sammen og rør til ens masse. Kom olie ved lidt efter lidt, røres pænt jævnt.
- Kom krydderierne samt hakket persille ved og smag til.
- Når kartoflerne er færdige tages de ud af ovnen og hældes i en skål, kom dressingen over de lidt afkølede kartofler og server den lun.
Det giver kartoffelsalaten en ekstra dimension at den er sprød og lun.
!