Madpandekager

Ingredienser

  • 4 æg

  • 5 dl. mælk

  • 1 dl. hvedemel eller speltmel

  • 1 dl. fuldkornshvedemel

  • 1 tsk. salt

  • 1 spsk. olie

  • 50 – 100 gram frisk spinat

  • Evt. krydderurter som persille, basilikum eller purløg

Fremgangsmåde

  • Skyl spinaten og krydderurter og hak dem groft
  • Pisk æggene godt, så de bliver lidt tykke i konsistensen, tilsæt mælk lidt af gangen og kom alle øvrige ingredienser i.
  • Kom bagepapir på bagepladen, kom halvdelen af dejen på pladen og fordel et tyndt lag på hele pladen.
    Denne portion er til 2 1/2 plade ca.
  • Bag dejen ved 200 g i 20 min.

Har du lidt rester fra dagen før er det super sammen med salat.

Kun fantasien sætter grænser

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*