Mueslibar

Ingredienser


  • 200 g mandler

  • 5 dl. grov-valset havregryn

  • 2 dl. hørfrø

  • 1 dl. solsikkekerner

  • 2 dl. ahornsirup

  • 1 dl. tørret tranebær

  • 1 dl. rosiner

  • 1 dl. peanutbutter

  • 2 æg

Opskrift

  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Hak mandlerne groft og bland det sammen med havregryn og kernerne. Kom det på en bageplade med bagepapir.
  • Bages i 10 -15 min. , vendes jævnligt.
  • Bland ahornsirup, peanutbutter og æg sammen.
  • Kom de tørre ting i en gryde eller skål og hæld det flydende oveni. Kom rosiner og tranebær i også. Blandes godt sammen.
  • Tag bagepladen med bagepapiret og hæld massen ud på. Fordel det i et jævnt lag. Tag f.eks. en pizzaskærer og forskær stykkerne.
  • Bages i 15 – 20 min. til de er let gyldent, men pas på de ikke for for meget. Opbevares i tætsluttet beholder.
    Giver en hel bageplade med muesli-barer !!

Den sunde snak. Masser af fibre, gode fedtstoffer og en dejlig sødme.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*