Ingredienser
200 g mandler
5 dl. grov-valset havregryn
2 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
2 dl. ahornsirup
1 dl. tørret tranebær
1 dl. rosiner
1 dl. peanutbutter
2 æg
Opskrift
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Hak mandlerne groft og bland det sammen med havregryn og kernerne. Kom det på en bageplade med bagepapir.
- Bages i 10 -15 min. , vendes jævnligt.
- Bland ahornsirup, peanutbutter og æg sammen.
- Kom de tørre ting i en gryde eller skål og hæld det flydende oveni. Kom rosiner og tranebær i også. Blandes godt sammen.
- Tag bagepladen med bagepapiret og hæld massen ud på. Fordel det i et jævnt lag. Tag f.eks. en pizzaskærer og forskær stykkerne.
- Bages i 15 – 20 min. til de er let gyldent, men pas på de ikke for for meget. Opbevares i tætsluttet beholder.
Giver en hel bageplade med muesli-barer !!
Den sunde snak. Masser af fibre, gode fedtstoffer og en dejlig sødme.