Ingredienser
200 gram fuldkorns nudler
2 store gulerødder
1/2 rød spidskål
200 g. broccoli
3 forårsløg
persille
500 g. hakket oksekød
1 løg
1 glas salsa medium
salt og peber
Fajatja krydderi eller lignende
Opskrift
- Opvarm pande med 2 spsk. olie og svits løg samt kød.
Nå kødet er brunet krydres det og salsa tilføjes. samt vand. Skru ned for varmen mens grøntsagerne tilberedes. - Nudler koges efter anvisning i en gryde med vand.
- Gulerødder, kål og forårsløg snittes. Broccoli tilberedes ved at hælde kogende vand over.
Revet gulerod og fintsnittet spidskål kommes til kødet. - Når nudlerne er færdig anrettes retten med nudler i bund, kød med grønt fordeles pænt ovenpå. Toppes med forårsløg, persille og måske lidt spirer.
Velbekomme !!
Du kan bruge lige de grøntsager eller det kød, du har lyst til og bare give den gas med krydderurter. En rigtig god ret til at få ryddet op i køleskabet 🙂