Ovngrønt med Butternut squash og Romanesco-kål

Opskriften er til 4 pers

Arbejdstid ca. 30 min. inkl. ovntid

Ingredienser

  • 1/2 Butternut squash

  • 1 Romanesco kål

  • 1 Rødløg og evt. hvidløg

  • Lidt olivenolie

  • Salt, peber og timian

Opskrift

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Del Butternut squashen på det lange led og fjern indmad.
    Skær den i grove stykker.
  • Tag de yderste blade af kålen, så du kun har selve kålen tilbage.
    Skær buketter ud og læg dem sammen med græskaret, på en bageplade med bagepapir .
  • Skær løget halv over og skær løget i fine både. Det kommes sammen med de andre grøntsager. Det samme med hvidløg.
  • Kom lidt olivenolie over og drys med salt, peber og timian.
  • Bages i ca. 15-20 min. ved 200 grader.
  • Har du en balsamico glace kan du lige køre et par striber over retten, når du har sat den på det fad, du vil servere den i.
    Velbekomme !!

” Græskar og kål er gode til fordøjelsen, de indeholder masser af fibre og er rige på antioxidanter.”

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*