Opskriften er til 4 pers
Arbejdstid ca. 30 min. inkl. ovntid
Ingredienser
1/2 Butternut squash
1 Romanesco kål
1 Rødløg og evt. hvidløg
Lidt olivenolie
Salt, peber og timian
Opskrift
- Tænd ovnen på 200 grader
- Del Butternut squashen på det lange led og fjern indmad.
Skær den i grove stykker. - Tag de yderste blade af kålen, så du kun har selve kålen tilbage.
Skær buketter ud og læg dem sammen med græskaret, på en bageplade med bagepapir . - Skær løget halv over og skær løget i fine både. Det kommes sammen med de andre grøntsager. Det samme med hvidløg.
- Kom lidt olivenolie over og drys med salt, peber og timian.
- Bages i ca. 15-20 min. ved 200 grader.
- Har du en balsamico glace kan du lige køre et par striber over retten, når du har sat den på det fad, du vil servere den i.
Velbekomme !!
” Græskar og kål er gode til fordøjelsen, de indeholder masser af fibre og er rige på antioxidanter.”