Ingredienser
500 gr. pastinak
500 gr. søde kartofler
Pesto:
1 bundt persille, 2 fed hvidløg, 1 håndfuld solsikke kerner, 1 håndfuld friskrevet parmesan, ca. 2 dl. olivenolie, citronsaft, salt og peber
Opskrift
- Lav pestoen ved at bruge en blender eller en minihakker.
Kom persille, hvidløg, citronsaft, solsikkekerner og olie i blenderen.
Kør og hold olie med at der er nok olie ved, ellers suppler med olie.
Kom revet parmesan ved og kør til du for en lind masse. smag til med salt, peber og evt. ekstra citron eller hvidløg. - Tænd ovnen på 200 grader
Skræl evt. pastinakker, men er de fine kan du fint beholde skrællen på. Skræl de søde kartofler og skær begge dele i grove stave eller lign. - Tag evt. en frysepose og kom grøntsager samt pesto i, det er nemt at blande det hele på den måde.
Marineres og kommes på en bradepande med bagepapir.
Bages ca. 20-30 min.
Velbekomme !
olien samt solsikkekerner, søde kartofler og pastinak stabiliserer blodsukkeret, og giver masser af fibre til din fordøjelse.