Pesto med Ramsløg og Persille

Ingredienser

  • 2 håndfulde ramsløgsblade

  • 2 håndfulde persille

  • Revet skal af en1/2 øko citron samt saft

  • 2 håndfulde mandler eller solsikkekerner

  • ca. 1-2 dl. olivenolie

  • 1 håndfuld revet parmesan

  • Salt og peber

Opskrift

  • Kom ramsløg og persille, olivenolie, mandler eller solsikke kerner, citronskal og saft i blendren
    Blend det hele en omgang.
  • Kom salt og peber i også og kør en omgang mere.
  • Smag til om den mangler mere syrlighed eller salt og peber.
  • Hæld på beholder og stil den i køleskabet. Den holder sig sagtens en måned, hvis den får lov 🙂

Høst dine Ramsløg i denne måned og lav pesto, smør, salt og meget mere. Så har du til sommeren grillaftener med din helt egne lækkerier.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*