Rabarber Crumble

<br>Ingredienser

  • 500 gr. friske rabarber

  • 6-7 spsk. kokossukker

  • 2 dl. kokosmel

  • 2 dl. mandler

  • 2 dl. havregryn

  • 100 gr. smør

  • 2 tsk. vaniljesukke

  • 2 spsk. honning

Opskrift

  • Vask og rens rabarberne, skæres i tynde skiver.
  • Rabarberne drysses med kokossukker og trækker mens resten gøres klar.
  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft
  • Smør tærtefadet.
  • Hak mandlerne groft.
  • smør, kokosmel, mandler, honning, vaniljesukker og havregryn blandes godt sammen i en skål og smuldres i hænderne.
  • Hæld rabarberne op i tærtefadet og fordel jævnt.
  • Fordel smuldredejen jævnt over rabarberne.
  • Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 20 min., så den for en fin gylden og sprød top.
  • Kan serveres med en god vanilje skyr.
    Velbekomme!

Rabarber og kokos er et super match. Super nem kage/dessert som kan nydes med god samvittighed. Fibre fra mandler og havregryn giver en dejlig sprødhed.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*