Rosmarin nødder

Ingredienser

  • 200 gr. blandede nødder som mandler, cashewnødder, paranødder, valnødder eller hvad du godt kan lide.

  • 1 spsk. olivenolie

  • 1 spsk. flydende honning

  • 1 spsk. friskhakket rosmarin

  • et drys flagesalt

Opskrift

  • Tænd oven på 150 grader
  • Kom de valgte nødder på et stykke bagepapir.
  • Kom olivenolie, honning og hakket rosmarin på og bland godt.
  • Fordel nødderne fint på pladen.
  • Bages i 20 min. og røres rundt jævnlig.
  • Når de kommer ud af ovnen, drysses der et let lag flagesalt på.
  • Afkøles og opbevares i en tætsluttet beholder.

Fantastiske nødder som kan spiser som snak, til ost eller over din salat.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*