Spinat – Boghvede-Vafler med avocado og rejer m.m.

Til ca. 4-5 vafler

Ingredienser

  • 3 stk. æg

  • 1 dl. plante eller alm. mælk

  • 90 gr. boghvedemel

  • 1 tsk. bagepulver

  • 1 håndfuld frisk spinat

  • 1 håndfuld krydderurter f.eks. persille, dild, purløg

    evt. citronskal øko

  • salt og peber

  • 1 spsk. kokosolie til stegning

Opskrift

  • Varm vaffeljernet op
  • Pisk æg, mælk og boghvedemel samt bagepulver sammen gerne med stavblender
  • Skyl den friske spinat og hak den groft
  • Skyl krydderurterne og hak dem groft
  • Kom spinat og krydderurter i dejen, når du bruger en stavblender bliver dejen meget mere grøn
  • Kom kokosolie på vaffeljernet både på top og bund.
  • Bages til de er færdige, dog jo længere de er i vaffeljernet jo mere mister de farve.
  • Servering:
    Kom vaffel på en tallerken og drys lidt spinatblade derpå.
    Læg rejer og avocado derpå og krydre med salt og peber.
    Men HUSK at give det noget smag med krydderier, citron og krydderurter, det gør en kæmpe forskel
  • Vil du give den lidt ekstra, så kom laks og evt. hytteost som er krydret med krydderurter salt og peber m.m. eller anden krydderurtedressing
    Retten her kan bruges som forret og frokostret.
    Man kan gøre den enkelt eller give den fuld gas med rogn eller asparges. Kun fantasien sætter grænser.
    Er også fryse egnet, så de hurtig kan tages ud til en hurtig frokost.

Gluten og laktosefri vaffel som sagtens også bare kan laves med alm. mælk og mel. Dejlig forårs lækkeri . Frys evt. nogle ned til den hurtige lækre frokost.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*