Spinatsalat med fennikel og hindbær

Ingredienser

  • 200 g. frisk salat

  • 100 g. rucola

  • 100 g. fennikel

  • 1 granatæble

  • ½ rødløg i tynde både

  • 100 g. friske hindbær

  • 100 g. mandler

  • 1 spsk mild honning

  • ca. 1-2 spsk. olivenolie

  • salt og peber

FremgangsmÅde

  • Skyld spinat og rucola blade.
  • Skær fennikel så tyndt som muligt og læg det i koldt vand.
  • Skær granatæble midt over. Tag en skål og sæt en si oveni. Pil kernerne ud og lad saften rende ned i skålen, fjern de hvide hinder.
  • Rist mandlerne på en tør pande. Når de er let gyldne tilsættes honning og vendes godt rundt.
    Kom lidt granatæblesaft på panden og lidt salt. Koges i ca. 2 min.
    Hældes på bagepapir og afkøles.
  • Anret spinat, rucola, fennikel samt rødløg på et flad fad.
    Drys hindbær og de hakkede mandler den over salaten.
  • Dressing
    Bland 2 spsk. olie med 2 spsk. granatæblesaft krydr med salt og peber. Dressingen hældes let hen over salaten.

spinat, granatæble og hindbær er supergode antioxidanter

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*