Ingredienser
200 g. frisk salat
100 g. rucola
100 g. fennikel
1 granatæble
½ rødløg i tynde både
100 g. friske hindbær
100 g. mandler
1 spsk mild honning
ca. 1-2 spsk. olivenolie
salt og peber
FremgangsmÅde
- Skyld spinat og rucola blade.
- Skær fennikel så tyndt som muligt og læg det i koldt vand.
- Skær granatæble midt over. Tag en skål og sæt en si oveni. Pil kernerne ud og lad saften rende ned i skålen, fjern de hvide hinder.
- Rist mandlerne på en tør pande. Når de er let gyldne tilsættes honning og vendes godt rundt.
Kom lidt granatæblesaft på panden og lidt salt. Koges i ca. 2 min.
Hældes på bagepapir og afkøles. - Anret spinat, rucola, fennikel samt rødløg på et flad fad.
Drys hindbær og de hakkede mandler den over salaten. - Dressing
Bland 2 spsk. olie med 2 spsk. granatæblesaft krydr med salt og peber. Dressingen hældes let hen over salaten.
spinat, granatæble og hindbær er supergode antioxidanter