Squash med Beluga-linser, Bønner og Estragon

Ingredienser

  • Olie- raps eller oliven til stegning

  • 1 -2 løg

  • 1-2 fed hvidløg

  • 1-2 håndfulde bønner efter eget valg

  • 1 squash

  • 1oo gr. Belugalinser,
    til kogning karry og soya

  • 1 håndfuld Estragon eller anden krydderurt

  • Salt og peber

Opskrift

  • Kog Belugalinser – Sæt gryde over med vand, skyl gerne linserne før kogning, tilsæt 2 spsk. Soya i vandet samt 1 tsk. karry .
    Koges i ca. 15-20 min. På den måde for du meget mere smag i dine linser.
  • Opvarm pande med olie, kom løg og hvidløg på og rist dem let.
  • Hæld de valgte bønner ved som evt. skal skæres i mindre stykker.
    Rør rundt med jævne mellemrum.
  • Skær squash i passende stykker og kom dem på panden også. Det hele vendes sammen og smages til med salt og peber.
  • Kom til sidst dine krydderurter på f.eks. Estragon. eller hvad du godt kan li´.
  • Retten kan serveres til alt slags kød eller spises som vegetarret.

Denne ret kan fint spises kold til en salat eller som din frokost. Proteinerne i linserne giver en god mæthed. Velbekomme

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*