Stenalder Brød

Ingredienser

  • 100 g mandler

  • 100 g valnødder

  • 100 g sesamfrø

  • 100 g hørfrø

  • 100 g solsikke frø

  • 150 g græskarkerner

  • 1 tsk. havsalt

  • 5 æg

  • 1 dl. rapsolie

Har du diverse kerner og nødder i din køkkenskuffe, så brug hvad du har. Du kan også komme tørret tranebær i, som giver en dejlig sødme.

Opskrift

  • Bland alle ingredienser og lad alle kerner og nødder blive hele.
    I dette brød har jeg kværnet mandlerne, men lad dem gerne blive hele.
  • Kommes i en form beklædt med bagepapir.
  • Bages ved 160 g. i ca. 60 min.

Lækker brød , knassende med dejlig nøddesmag. Proppet med fibre og gode fedtsyrer. Og så er det så vildt nemt at lave.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*