Syltede Rødløg

Ingredienser

  • 1 kilo rødløg

  • 1 liter lys eddike

  • 1 kg sukker

  • Beholder til opbevaring i køleskabet

Opskrift

  • Pil løgene , halver dem og skær dem i tynde skiver/både.
    Ligger du løget ned med skærefladen ned af kan du skære lige ned på så du ikke laver halve ringe men både. Dette er dog rent synsmæssigt, så synes du det er nemmere at køre dem igennem din foodprossesor er det også en mulighed.
  • Opvarm eddike og sukker så sukkeret opløses.
  • Hæld lagen varm over dine løg og stil til side. Svømmer løgene ovenover lagen, kom en tallerken eller lign på, så de kommer under lagen. Beholder lukkes efter let afkøling og opbevares i køleskab.
  • Tip- Hav en mindre portion stående, som du kan tage ind og ud til enten frokosten eller når du lige skal bruge det på salaten , kartoffelmadden eller lign.
    Syltede rødløg er fantastiske og næsten ikke til at undvære.
    Og vil altid løfte din mad til det lille ekstra.

At have syltede rødløg i sit køleskab er en gave til dine smagsløg. Du kan med et snuptag give både syre og sødme til alt fra salaten eller rugbrødsmadden og så er det super let at lave. Gør dig selv den tjeneste at bruge 30 min. på denne forberedelse. Og du har smagsoplevelser til maaaaange timers nydelse.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*