Vintergrønt

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar

  • 300 g. rosenkål

  • 3-4 bolchebeder

  • frisk timian og rosmarin

  • olivenolie

  • 100 g. feta

Fremgangsmode

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Vask grøntsagerne og skræl bolchebederne og skær dem i både.
    Hokkaidogræskar deles i 2 halve og kernehus fjernes.
    Skæres i i grove stykker.
    Man vælger selv om hokkaidoen skal skrælles eller ej.
    Rosenkålens bunden skæres af og de yderste blade fjernes, kan med fordel deles.
  • Fordel grøntsagerne i et ildfast fad. Hæld lidt olie over samt salt og peber.
  • Efter ca. 10 min. kommes timian ved ( giver smag men når ikke at blive svitset)
  • Bages i ca. 20 min., grøntsagerne må gerne være lidt sprøde.
  • Inden servering kommes mere timian på, samt smuldret fetaost
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*